Kakovostna klasična nega obraza

Nega obraza z diamantnim pilingom in ultrazvokom


Nega obraza


Nega obraza se razlikuje glede na tip kože oziroma problematiko.


DIAMANTNI PILING ALI MIKRODERMOABRAZIJA


To je naravni postopek za luščenje kože in revolucionarna novost v kozmetiki za neoperativni poseg na koži, ki kožo regenerira in revitalizira.

Kaj dosežemo s tem postopkom?

Diamantni piling je neivazivni postopek pri katerem postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom. Vakum med postopkom odstranjuje odmrle kožne celice ter pospešuje mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje povrhnjice (epidermisa).

Diamantne glave so različnega premera in različnih granulacij ter s tem omogočajo kontrolirano luščenje kože plast za plastjo.

Z diamantnim pilingom dosežemo, da se tvorijo nove celice v bazalni plasti celic, stimulirajo se fibroblasti (kolagen in elastin) in izboljša struktura kože.

Ali ga lahko uporabljamo pri gubah in aknah?

Kadar izvajamo diamantni piling pri gubah in aknah, lahko dosežemo učinkovito izboljšanje izgleda kože. Povrhnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Postopek je priporočljiv pri nečisti koži in koži z aknami (razen vnetih), kjer je navzoče prekomerno poroževanje kože.
To je najvarnejši, najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože.

Kdaj je priporočljivo izvajati postopek?

Predvsem priporočljivo je postopek izvesti pred nego kože ker tako aktivne substance v kremah serumih in ampulah delujejo učinkoviteje na kožo.
Po diamantnem pilingu apliciramo serume z ultrazvokom ali brezigelno mezoterapijo.
Postopek mikrodermoabrazije (diamantni piling) je znan kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča posegati natančno na posamezne gube in obnoviti tonus kože kožam, kjer so prisotne nepravilnosti kot so strije ali drobne brazgotine.

Na katerih predelih telesa lahko postopek izvajamo?

Predeli telesa, ki jih lahko obdelujemo z mikrodermoabrazijo so:
obraz, hrbet, roke, komolci, dekolte in kolena.

Za koga je primeren?

Postopek je popolnoma neboleč in primeren za vsakogar, ki želi izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.
Z njim izboljšamo kožno teksturo (kože je na otip bolj gladka), pomaga pri grobi, debeli in suhi koži, zamašenih porah in ogrcih, širokih porah, neenakem tenu kože (temne oz. suhe lise na koži-hiperpigmentacije), izboljša se stanje aken in gub.

Kakšno število posegov je potrebno?

Število posegov je odvisno od tretiranega področja in tipa kože. Na začetku je za maksimalno učinkovitost potrebno nekaj zaporednih postopkov v tedenskih intervalih. Razlika pa je vidna že po prvem postopku. S primerno nego in učinkovito zaščito pred soncem so učinki vidni dalj časa. Za vzdrževanje stanja pa priporočamo 1 postopek na 2 meseca.

Na kaj moramo biti pozorni?

Po postopku se izogibate direktnemu izpostavljanju soncu naslednjih 7 dni. Uporabljati morate visoko sončno zaščiti SPF 30 do 50 (UVA+UVB).
Izogibajte se bazenom zaradi prisotnosti klora na dan postopka
Izogibajte se glikolnim kislinam in drugim pilingom 4 dni pred in 24-48 ur po postopku.
Izogibajte se težkemu make-upu na dan postopka. Ličila za oči, šminke in podobno lahko nanesemo takoj po postopku, ravno tako naravni mineralni puder.

KONTRAINDIKACIJE:
  • Kožne bolezni, kot so herpes, luskavica, ekcem, ipd.
  • Avtoimunske bolezni
  • Diabetes (sladkorna bolezen)
  • Odprte rane
  • Bradavičke
  • Gnojne akne
  • Preobčutljivost kože
  • Srčni spodbujevalnik


CENIK 

Delovni čas 


Ponedeljek dopoldne
Torek popoldne
Sreda popoldne
Četrtek dopoldne
Petek dopoldne
Pedikura
Klasična
Zahtevna

Depilacija

Vosek